O nama

CityCo d.o.o.

Firma koja se od 2006. godine bavi uvozom I distribucijom ugostiteljske opreme, sa dugogodišnjom tradicijom uspešne saradnje sa velikim brojem inostranih kompanija, koje su lideri u oblasti opremanja ugostiteljskih objekata.

Saradnici

Kompanije kao što su UNOX, DIHR, SIRMAN, SIMAG, TECFRIGO, TECNODOM, CO.MONOLITH, BERTOS, FIMAR, FORCAR, BORMIOLI ROCCO, ASA, PENTOLE AGNELLI, SANELLI, MARTELLATO, PORVASAL, ABERT, SUPREMINOX, DAG STYLE, APS GERMANY, LAVA, BARTSCHER, HENDI,DUDSON, APS BAR SUPPLAY, SATURNIA, MASA, INOXAN, SIGMA, MOBILPLASTIC, ILSA, INOXPIAVE, PIRON,BISETTI, CERVE, COSY&TRENDY ,ALFA PIZZA i druge koje su zastupljene u svim delovima sveta, su nam poklonile svoje poverenje da ćemo ih u regionu i na tržištu Srbije prezentovati na najbolji mogući način.

Vizija

Naša zalaganja ne zaustavljaju se samo na trudu da pozicioniramo našu firmu i naše inostrane saradnike kao vodeće kompanije na našem tržištu, već je naš cilj da klijente koji se odluče za kupovinu kod nas, ispratimo u svakom pogledu kroz savetovanja, tehničku podršku, obuku, garancije, obezbeđen servis. Zato se možemo pohvaliti da su se mnogi naši klijenti razvijali zajedno sa nama, stvorivši odnos pun poverenja koji će sigurno trajati dok i naše kompanije postoje.

Kontak informacije

Vladimira Gaćinovića 2b,
11040 Beograd

Tel / Fax: +381 (11) 367 2069

Tel: +381 (11) 367 2059

Mob: +381 69 367 2069

Mob: +381 69 367 2079
E-mail: citycosbb.rs

Kontaktirajte nas